Welkom op de vernieuwde website van JVD Wheels
 

JVD Wheels is, in samenwerking met Simon Poelma, "De Wielenspecialist", al jaren hét adres voor alles op het gebied van spaakwielen.

Met méér dan 25 jaar ervaring in huis, kunnen we u een compleet pakket aanbieden. Of het nu gaat om een stel WM velgen voor de restauratie van uw oldtimer of het customizen van een motorfiets waarvoor u extreem brede velgen zoekt:

JVD Wheels heeft het

Al onze spaken en velgen worden volledig in eigen huis gemaakt.
Hierdoor kunnen wij aan praktisch alle wensen voldoen en kunnen wij korte levertijden hanteren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garant staan voor een hoogwaardig product

Vanaf 2007 hebben we ons ook gespecialiseerd in het polijsten van auto- en motorvelgen. U kunt nu ook bij ons terecht voor vrijwel al uw polijstwerkzaamheden.

Door het toenemende aanbod van polijstwerkzaamheden, zijn we ons daar verder in gaan specialiseren.

Nieuw is onze speciaal ontwikkelde velgenpolijstmachine, waarmee we vrijwel alle auto- en motorvelgen kunnen bewerken. Van het bijwerken van stoeprandschades tot het hoogglans polijsten van velgranden; velgen krijgen bij ons een nieuwe, unieke uitstraling.

Uiteraard kunt u bij ons ook diverse andere onderdelen laten polijsten, stralen, glasparelen, verchromen of poedercoaten.